Boob PPSU Cadeauset

€114.95
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
00284EU
UPC:
877408002840

Alle 23 benodigdheden die je nodig hebt om te beginnen met flesvoeding! De Joovy Boob is de meest innovatieve babyfles op de markt. Deze Boob PPSU Cadeauset bevat: 260ml PPSU-flessen met fase 2 tepelvormen, 260ml Isolator, 160ml PPSU-flessen met fase 1 tepelvormen, 160ml Isolator, Borstpompadapters, afsluitdoppen, fase 0 tepelvormen, fase 1 tepelvormen, fase 2 tepelvormen, fase 3 tepelvormen, fase X tepelvormen, tepelborstel en flessenborstel. Het PPSU materiaal is bestand tegen herhaalde sterilisatie en zal geen geur of kleur absorberen. Alle items in deze set zijn vrij van BPA en PVC. Geef de Boob PPSU Set aan iemand cadeau!

 

  • Alles wat je nodig hebt om te beginnen met flesvoeding. Dankzij onze Ultra-premium PPSU babyfles die geen geur of kleur absorbeert en bestand is tegen herhaalde sterilisatie (BPA en PVC vrij) 
  • Het maakt niet uit onder welke hoek de fles vastgehouden wordt, de baby krijgt nog steeds geen luchtbellen binnen dankzij ons gebruiksvriendelijke, koliekbestendige ontwerp. De 1-delige Clean Flow-ontluchter is eenvoudig te reinigen, voorkomt lekken, vermindert koliek en zorgt voor een consistente vloeistofstroom. 
  • Een brede tepelvorm zorgt ervoor dat de Boob-flessen perfect zijn voor zowel baby's die borstvoeding krijgen als baby's die flesvoeding krijgen. 
  • Inclusief borstkolfadapters die werken met de beste kolven. De goed geïsoleerde flessen helpen zorgen ervoor dat vloeistoffen warm of koud blijven. Ook is de babyfles transparant, zodat je er eenvoudig doorheen kunt kijken. En met onze Sealing caps kun je moedermelk of andere vloeistoffen direct in flessen bewaren en invriezen. 
  • Geassorteerde tepelvormen met verschillende stromen. Kies uit vijf verschillende tepelvormen voor de flow die perfect is voor de leeftijd en het stadium van jouw baby.