Boob Nipple

€7.95
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
Boob Nipple

De Boob fles is perfect voor zowel baby's die borstvoeding krijgen als voor baby's die flesvoeding krijgen. Dankzij de zachte touch, brede tepelvorm en mama-achtige vorm simuleert de Boob fles de natuurlijke borstvoeding optimaal. De grote diameter van de tepelbasis en de tepellengte helpen jouw baby om goed op de tepel te klemmen. Een goede houvast is erg belangrijk bij het combineren van borst- en flesvoeding. Veel moderne tepelvormen hebben een bredere/rondere vormgeving, maar zijn niet inzetbaar voor een goede vergrendeling en werking. Dankzij onze unieke vorm kun je borst- en flesvoeding perfect combineren. De Boob tepelvorm zorgt voor een gemakkelijke doorstroming van vloeistof tijdens het voeden en ze passen perfect op alle Joovy Boob Babyflessen! Voor een consistente doorstroming en een betere duurzaamheid zijn onze tepelvormen in de juiste maat gegoten, in tegenstelling tot concurrenten die al hun tepelvormen uit dezelfde mal knippen. Om kwaliteit te garanderen, bakken wij de tepelvormen. Bakken versterkt de siliconen om te voorkomen dat de tepelvormen breken, ook zorgt het bakken voor een constante zachtheid. De tepelvormen zijn verkrijgbaar in 5 stromingssnelheden, zodat je de perfecte voedingsstroom voor jouw baby kunt kiezen. Stadium 0, Preemie, 0 Plus maanden Stadium 1, Slow Flow, 0 Plus maanden Stadium 2, Medium Flow, 3 Plus maanden Stadium 3, Snelle Stroom, 6 Plus maanden - gesneden, Extra Snelle Stroom voor dikkere vloeistoffen, 6 Plus maanden.

  • Maakt de overgang gemakkelijk bij het combineren van borstvoeding en flesvoeding
  • Zachte touch en de vorm van de tepels simuleert de natuurlijke borstvoeding optimaal
  • Grote diameter basis en tepellengte maakt het mogelijk om de baby goed te voeden
  • Tepelvormen worden gebakken om de siliconen te versterken en om breken van de tepelvorm te voorkomen
  • BPA-, PVC- en ftalaatvrij
  • De unieke tepelvorm maakt het mogelijk om borst- en flesvoeding beter te combineren. De basis- en tepellengte helpen jouw baby bij het zuigen.
  • De tepelvorm past perfect op alle Joovy Boob babyflessen en zorgt voor een gemakkelijke doorstroming van de vloeistof tijdens het voeden.
  • De tepelvormen zijn gemaakt van siliconen en worden gebakken om te zorgen voor meer stevigheid en duurzaamheid en om te voorkomen dat de tepelvormen inklappen, dit alles terwijl ze zacht blijven.
  • Fase 1 is een langzame doorstroming voor de leeftijd van 0 plus maanden; 2 stuks.
  • 90 dagen fabrieksgarantie.