Boob CleanFlow Vents

€8.75
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
00276EU

De Joovy Boob CleanFlow Vent zorgt ervoor dat het reinigen, monteren en voeden eenvoudig en consistent gebeurt. Het maakt niet uit in welke hoek je de fles vasthoudt: de baby zal geen luchtbellen binnenkrijgen dankzij ons gebruiksvriendelijke, koliekbestendige ontwerp. De 1-delige, gepatenteerde CleanFlow-opening is een van de meest innovatieve elementen van de Joovy Boob Babyfles. De ontluchtingsring is gemaakt van een harde PPSU kunststof die samen met een zachte siliconen ontluchtingshoes is gevormd tot een eenvoudig te reinigen geavanceerde ontluchtingsopening. De lucht stroomt in de fles door vier gelijkmatig verdeelde openingen die zorgen voor een goede ventilatie, ongeacht hoe de fles wordt vastgehouden! Een goede ontluchting vermindert de luchtinlaat en voorkomt vacuüm-effecten. Dit helpt koliek te verminderen. De CleanFlow Vent ring heeft vier vergrendelingsuitsparingen die perfect in de hals van de fles passen, waardoor over- en onderspannenheid wordt voorkomen. Over- of onderspannenheid kan namelijk leiden tot lekkages en/of inconsistente vloeistofstromen. Ouders gaan vaak tot het uiterste om onderdelen van een babyfles te steriliseren, om vervolgens de onderdelen met niet-gesteriliseerde handen te behandelen. Het unieke ontwerp van de ontluchtingsopening maakt montage mogelijk terwijl alleen de harde centrumring wordt aangeraakt - maar niet de siliconen ontluchtingshoes die in contact komt met de voedingsvloeistoffen. De Joovy Boob CleanFlow Vent zorgt ervoor dat het reinigen, monteren en voeden eenvoudig en consistent is.

  • Een goede ventilatie is van cruciaal belang om vacuümeffecten te voorkomen en de luchtopname van jouw baby te verminderen. 
  • Het unieke ontwerp heeft 4 uitsparingen die perfect in de hals van de fles passen, waardoor overspannenheid en onderspannenheid wordt voorkomen. Onder- of overspannenheid kan leiden tot lekken en/of een inconsistente vloeistofstroom. 
  • De ontluchtingsring is gemaakt van hard PPSU plastic, ook ontvang je een zachte gegoten siliconen ontluchtingshoes, de beste kwaliteit!
  • Dit unieke, eendelige ontwerp maakt montage mogelijk terwijl alleen de harde ontluchtingsring wordt aangeraakt. Hierdoor blijft de voeding uit de handen van niet-gesteriliseerde handen. Met de Boob Babyfles voorkom je dat jouw baby in aanraking komt met vuil!