Bicycoo Loopfiets

€134.99
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
0015XEU

Met de bekroonde Bicycoo wordt het wel heel eenvoudig om jouw peuter te leren fietsen. Balansfietsen nemen de taak van de trainingswielen over zodat jouw kind in staat is om het balanceren als eerste onder de knie te krijgen. Na verloop van tijd zullen ze wat sneller gaan zitten op het zitje terwijl ze meelopen. Deze realistisch uitziende fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame en is sterk, maar toch gemakkelijk voor peuters om te navigeren en te hanteren. Een verstelbaar zitje geeft je peuter de ruimte om te groeien. Brede, luchtbanden zorgen voor een goede basis om aan de slag te gaan en de vering zorgt voor een soepele rijervaring. Dankzij de Bicycoo kunnen kinderen leren hoe de versnellingen werken, daarom hebben we een interne trommelrem toegevoegd die gemakkelijk te gebruiken is voor peuters en kleuters. Kids zullen niet alleen leren fietsen en leren balanceren, ook voor ouders is het genieten van het zelfvertrouwen wanneer hun kind leert balanceren en rijden zonder dat de voeten de grond raken! Het zitje is verstelbaar voor een perfecte pasvorm. De fiets heeft 30,5 cm banden en de totale afmetingen zijn 85L x 41B x 54.5H. Het gewicht is 4kg.

  • De Joovy Bicycoo Balance Bike is perfect voor beginnende fietsers! Met een super sterk en toch lichtgewicht aluminium frame is deze balansfiets zeer makkelijk te bedienen. 
  • De loopfiets is voorzien van 30,5 cm navulbare luchtbanden die een goede vering bieden: soepel rijden gegarandeerd! Ook gaan deze banden langer mee dan de EVA plastic banden die je vaak op andere fietsen vindt. 
  • De banden zijn ook breed: 30,5 cm x 6,35 cm waardoor het balanceren op de loopfiets goed te doen is. Er is een achterste handrem en de remkabel wordt intern door het frame geleid. 
  • Afmetingen: 85 L x 41 B x 55 cm en 4 kg. Compact én licht. 
  • Aanbevolen voor kinderen van 18 maanden & tot 25 kg
  • Aluminium frame in verschillende kleuren.
  • Zithoogte instelbaar van 35-38cm 
  • Navulbare 30,5cm pneumatische wielen.

 

Videos Hide Videos Show Videos