Scooter X2 Doppel-Kinderwagen

€299.99
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
807XEU
De ScooterX2 is een side-by-side dubbele kinderwagen met ideale eigenschappen! Geschikt voor baby's van zes maanden en tot 20 kg, deze dubbele kinderwagen heeft een totale capaciteit van 40 kg. Met onafhankelijk van elkaar verstelbare stoelen, is de kinderwagen perfect voor twee kids. Een geweldige kinderwagen voor zowel broers en zussen als tweelingen.

Deze zij-aan-zij dubbele kinderwagen heeft grote 18 cm (voor) en 24 cm (achter) verzegelde lagers die het gemakkelijk maken om te bewegen met twee kinderen. Dankzij het lichte en smalle ontwerp past de kinderwagen door de meeste standaard deuropeningen en biedt hij veel ruimte en comfort voor kinderen. De breedte van de kinderwagen is 76 cm. Dubbele voorwielen maken de kinderwagen extreem stabiel. Dit is vooral belangrijk als je kinderen zelf in en uit de kinderwagen klimmen. Er is een afneembare bumperbeugel meegeleverd. De mand is groter dan elke wandelwagenmand op de markt. De overkapping ook.

Elk zitje is volledig verstelbaar, onafhankelijk van de andere. Hoe fijn is het om met één hand het verstelbare systeem te bedienen? Van helemaal naar beneden tot in een bijna vlakke stand tot rechtop. De kinderwagen is ook uitgerust met twee bekerhouders voor de ouders en twee zakken met rits voor telefoons, portemonnees, snacks, enz. Het inklappen neemt slechts enkele seconden in beslag en kan eenvoudig gedaan worden met één hand. En dat allemaal voor deze prijs!  
 
  • 76cm breed: past door standaard deuren, biedt plaats aan twee kinderen (40 kg in totaal)
  • Herstel elke zitting en stel elke voetsteun onafhankelijk van elkaar in.
  • Met één hand op te vouwen, grote mand en luifel, afneembare bumperbeugel
  • Grote wielen hebben afgedichte lagers waardoor het gemakkelijk manoeuvreren is, gekoppelde parkeerremmen
  • Inclusief twee bekerhouders voor ouders en twee zakken met rits voor telefoons, portemonnees, snacks, enz. 
  • Dankzij de enorme luifel en individueel verstelbare stoelen, is de ScooterX2 ideaal voor het vervoeren van jouw kids. Koel en comfortabel. De Scooter X2 is eenvoudig in het gebruik en past in de meeste koffers. Met het maximale gewicht van 20 kg per stoel, 40 kg in totaal is de wandelwagen perfect! Minimum leeftijd van het kind - 3 maanden, open grootte 81 x 76 x 113 cm (L B H), gevouwen grootte - 90 x 76 x 33 (L B H), wandelwagen gewicht – 13,6 kg, maximale stoel leunstand - 149 graden, Materiaal - 600D Nylon, Handgreep Hoogte 41,75 cm. Past in de meeste koffers.