Caboose Too Ultralight Graphite Kinderwagen

€319.99
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
8177EU
UPC:
849285081775

De Caboose Too Ultralight heeft alle geweldige eigenschappen van de Caboose Ultralight Graphite kinderwagen. Het heeft ook een grote, naar voren gerichte achterbank. Dit zitje is afneembaar en biedt ruimte voor kinderen onder de 2,5 jaar om de achterbank en het staplatform te gebruiken. De "Too" achterbank heeft een meertraps rugleuning en is ontworpen voor kinderen tot 20 kg. De voorstoel biedt ruimte voor een kind tot 20 kg en kan in 3 standen worden gekanteld voor een dutje op de weg. De kinderwagen heeft een capaciteit van 40 kg.

Bij het lopen met een baby is het eenvoudig om een reissysteem te creëren met de meegeleverde universele adapter voor het autostoeltje. De grote kap zorgt voor voldoende dekking en de achterkapverlenging dekt het achterste kind tijdens het zitten. Gekoppelde parkeerremmen en vering op alle wielen zorgen voor een soepele rit voor uw kinderen. We hebben ook een organizer met twee bekerhouders en een vakje met rits voor sleutels, portemonnee of telefoon geïntegreerd.

De Caboose Too Ultralight is extreem compact en lichtgewicht. Zonder de achterbank weegt de Caboose Ultralight iets meer dan 9 kg. Wanneer u de achterbank toevoegt, weegt deze iets meer dan 10,5 kg.

Het is niet nodig om de achterbank te verwijderen, omdat de Caboose Ultralight gemakkelijk opvouwt wanneer de stoel is gemonteerd. Het lichte gewicht in combinatie met de kleine voetafdruk en de afgedichte kogellagerwielen maken de Caboose Too Ultralight Graphite uiterst wendbaar, vooral voor een dubbele kinderwagen.

De Caboose Too Ultralight wordt geleverd met onze 2 jaar fabrieksgarantie.

 Technische specificaties

Materiaal: 300D Polyester
Open afmetingen: 96.52 cm L x 21.25 cm B x 42 cm H
Gevouwen afmetingen: 45,25" L x 21,25" B x 10" H
Gewicht van de wandelaar: 10.66 kgs
Min. kinderleeftijd: 6 maanden+ of 0 maanden+ met Autostoeladapter
Max. gewicht van het kind: 20 kgs per stoel, 40 kgs in totaal.
Voorwielmaat: 17.78 cm
Achterwielmaat: 20.325 cm
Stuurhoogte: 106 cm
Zitpositie: 114° tot 143°Videos Hide Videos Show Videos