Room² Speelbox

€169.99
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
ROOM2

Je kunt jouw baby met een gerust hart in de Room2 speelbox laten spelen. De Room2 speelbox biedt een veilige speelplek voor babies terwijl jij als ouder bijvoorbeeld een douche kunt nemen, een krantje lezen of alvast kunt koken. Voor momenten als deze is de Room2 ideaal! De Room2 (Room Squared) is een grote speelbox en een van de leukste babyproducten voor ouders en grootouders (en kinderen natuurlijk). De babybox ziet er niet alleen geweldig uit, maar de box is ook functioneel buitenshuis. Met bijna 10 vierkante meter ruimte heeft de baby veel ruimte om te spelen en om in te slapen. Extra grote gaasramen zorgen voor een uitstekend zicht voor zowel de baby binnen als de ouders buiten. Robuust genoeg om met meerdere kinderen en te gebruiken, de Room2 is niet alleen geschikt voor kleine kids. Dankzij het comfort en de ruimte, kunnen er meerdere kids in spelen! De Room2 heeft een laag zwaartepunt en wordt geleverd met een extra zwaar matras die een baby van 0M+ tot 90 cm ondersteunt. Zachte waterdichte hoeslakens zijn inbegrepen en er zijn extra lakens verkrijgbaar. De Room2 is op te vouwen net als iedere andere speelbox. De Room2 is groter en iets zwaarder, maar wordt geleverd met een reistas en is erg efficiënt tijdens uitstapjes en overnachtingen. Wanneer het kind uit de Room2 kan klimmen, is het kind de Room2 ontgroeid.

  • De nieuwe Room2 is bijna 50% groter dan de meeste speelboxen, zo kan jouw kind er langer van genieten en meer in spelen!
  • Met meer dan 10 vierkante meter speelruimte heeft de nieuwe Room2 plastic raampjes van rand tot rand die zorgen voor een perfect uitzicht voor jou en de baby. Speelgoedgewicht: 13,4 kg
  • Bijna essentieel voor gezinnen met een tweeling. Enorm veel ruimte voor twee baby's. Het comfortabele matras ondersteunt een baby van 0M+ tot en met 90 cm. De twee wielen zijn erg handig als je de speelbox wilt verplaatsen.
  • Joovy biedt een garantie van 2 jaar - twee keer zo lang als de Graco Pack N' Play, twee keer zo lang als de 4Moms Breeze, twee keer zo lang als de Summer Infant garantie en zelfs 4 keer zo lang als de Baby Trend garantie. Tevredenheid gegarandeerd!
  • Inclusief een 100% katoenen hoeslaken, reistas. Twee wielen voor gemakkelijk verplaatsen. Open afmeting B X L X H : 101 x 101 x 79 cm