Caboose Graphite Stand On Tandem Kinderwagen

€199.99
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
814XEU

Wandelen met de Caboose is leuk voor het hele gezin! 
De Caboose is ontworpen voor twee kinderen en biedt een full-size voorzitje en een comfortabel achterzitje/stand-up-board zodat oudere kinderen kunnen kiezen om te zitten of te staan. We hebben ons compacte ontwerp gecombineerd met een scherpe prijsstelling om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Ouders over de hele wereld gebruiken het authentieke Caboose stand-on design dat oudere broers en zussen in staat stelt om te gaan zitten of staan.

De Caboose is ontworpen met een duurzaam stalen frame en heeft een geïntegreerd stand-up-board gecentreerd in de wielbasis van de kinderwagen. Het systeem is super stabiel, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het navigeren of manoeuvreren.

Inclusief een universele autostoeladapter voor een compact reissysteem voor pasgeborenen en peuters. Als jouw kind jonger is dan 2,5 jaar, overweeg dan de aankoop van het Caboose achterzitje. Deze full-size, naar voren gerichte, verstelbare stoel kan gewoon worden ingeklapt, scheelt een heleboel ruimte! Meer van deze handige accessoires zijn apart verkrijgbaar: de Caboose Organizer bijvoorbeeld: een houder voor dranken, sleutels, telefoon en portemonnee. Of de Caboose Regenhoes, deze houdt beide kinderen droog tijdens die regenachtige dagen.

De nieuwe Caboose Graphite bevat een grafietkleurig stalen frame, een verstelbaar voorzitje, een grotere luifel met een verlengd vizier, gekoppelde parkeerrem en 4-wielophanging. Bovendien wordt de Caboose geleverd met een tray en een universele autostoeladapter die aansluit bij de meeste grote automerken. Elke stoel heeft een capaciteit van 20 kg: een totale capaciteit van 40 kg. De Caboose kan compact worden opgevouwen!

De Caboose is vanwege de gemakkelijke mobiliteit met twee kinderen enorm fijn in drukte en/of krappe ruimtes. Perfect in een themapark of op reis!

 

 •  Met de meest compacte en wendbare dubbele kinderwagen verkrijgbaar, kan jouw oudere kind op het achterste platform of zitbankje zitten en staan.
 • 2 jaar garantie: 4 keer langer dan de Baby Trend Sit and Stand garantie en 2 keer langer dan de Graco Ready2Grow garantie
 •  Inclusief een universele autostoeladapter die past bij de meeste grote merken. Kijk op de Joovy website voor de meest recente lijst
 •  Nieuwe 3-standen voorstoel (achteroverleunend) en grotere luifel. Ook compatibel met de Caboose Rear Seat. Perfect als jouw oudere kind nog te jong is om op de Caboose te staan) Oudere kinderen vinden het vaak geweldig om op de Caboose te rijden. Het zorgt ervoor dat ze zich volwassener voelen en het stelt hen in staat om zelf op en van de kinderwagens te stappen – prettig voor jouw rug!. 
 •  Materiaal 300D Polyester,
 •  Open Grootte – 96,5 x 54 x 107 cm
 •  Gevouwen Grootte 114 x 54 x 25 cm (L B H)
 •  Wandelwagen Gewicht 12,5 kg
 •  Minimumleeftijd kind: 3 maanden of geboorte+ 
 •  Inclusief autostoeladapter
 •  Maximaal gewicht kind – 20 kg per stoel, totaal 40k kg